About Me

Pink and Purple

Lien Loves
Ik ben Lieneke, een meid van 25 jaar met veel interesses. Ik werk parttime en daarnaast ben ik mijn HBO opleiding Vastgoed en Makelaardij aan het afronden. Samen met mijn vriend, die het ontzettend leuk vindt om websites bouwen, heb ik deze blog in elkaar gezet en beleef ik hier veel plezier aan. Twee maal per week, op maandag en vrijdag, komt een artikel online op Lien Loves.

Beauty
Vanaf begin tienerjaren ben ik al zeer geĂ¯nteresseerd in make-up, in de loop van de jaren heb ik flink wat bij elkaar gespaard en ik geniet nog dagelijks van mijn stash. Hierdoor heb ik een duidelijk beeld gevormd van wat ik verwacht van producten en het leek me leuk om dit samen te voegen. Op mijn blog zul je dan ook regelmatig reviews voorbij zien komen, waarin ik best kritisch ben.

Sport
Van mijn twaalfde tot aan mijn negentiende heb ik op het voetbalveld gestaan, grotendeels als keepster. Inmiddels sta ik niet meer op het voetbalveld, maar ben ik meerdere malen per week op de rug van Juul, mijn bijrijdpaard, te vinden. Daarnaast sta ik sinds een halfjaar zeer regelmatig in de sportschool, waar krachttraining mijn hart heeft gestolen. Sinds kort heb ik als doel om aan een obstacle run deel te nemen, het verschrikkelijke hardlopen zal dus ook getraind moeten worden.

Food
Met eten maak je mij altijd blij. Sinds ik meer sport, let ik samen met mijn vriend ook meer op mijn voeding. Waar ik eerder zo simpel mogelijk een pizza in de oven gooide, maak ik nu liever een gevarieerde maaltijd klaar. Samen proberen we vaak nieuwe recepten uit. Je zal hier dan ook regelmatig recepten voorbij zien komen.