Opgemaakt: April 2016Een nieuwe maand, tijd voor een nieuwe Opgemaakt. Deze maand is het niet zoveel. Niet elke maand is het zo’n feest dat ik nieuwe producten aan kan pakken. Lees verder om te zien wat ik deze maand opgemaakt heb en wat ik van de producten vind. 

Opgemaakt: April 2016

Samen met de Vichy micellair water één van mijn favorieten. Van de Garnier Micellair Reinigingswater heb ik al verscheidene flessen opgemaakt. Het micellair water werkt goed en snel, precies wat ik wil als ik ’s avonds mijn make-up eraf haal voor het slapen. De nieuwe fles is alweer aangebroken. Garnier Micellair Reinigingswater € 6.49 voor 400 ml.

Opgemaakt: April 2016

Voor mijn micellair water en toner gebruik ik wattenschijfjes. De fijnste blijven toch de Face Duo van HEMA, ze zijn mooi groot, pluizen niet en gaan niet kapot tijdens gebruik. Daarnaast is de prijs ook erg fijn. HEMA Face Duo wattenschijfjes € 1.00 voor 40 stuks.

Opgemaakt: April 2016

Als het om shampoo gaat ben ik niet heel kieskeurig, het belangrijkste is dat het mijn haar goed schoonmaakt. Met name na een flinke workout waarbij ik flink gezweet heb. Deze shampoo schuimt fijn en maakt mijn haar goed schoon. Daarnaast vind ik de geur ook fijn, die moet zeker niet te zoet zijn. Syoss Moisture Shampoo € 4.59 voor 500 ml.

Opgemaakt: April 2016

Daarnaast heb ik ook nog deze shampoo opgemaakt, de Syoss Revive Color Seal Hair Bath Shampoo. Een hele andere formule dan ik anders gewend ben van shampoo’s. De structuur van de shampoo is heel stevig, wat je aan de fles kunt zien, ik moet hard knijpen om de shampoo uit de fles te krijgen. Hierdoor is het ook wat lastiger te verdelen over mijn haar. De shampoo werkt wel fijn, schuimt goed en maakt mijn haar goed schoon. Syoss Color  Revive Seal Hair Bath Shampoo € 3.99 voor 250 ml.

Opgemaakt: April 2016

De Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray is één van mijn absolute favorieten. Ik heb al verscheidene flesjes van dit geweldige product opgemaakt. Het laat mijn make-up er mooier uitzien, haalt het poederige weg. Naar mijn idee word alles net een beetje strakker en flawless. Ik heb minstens één fles als back-up, want stel je voor dat ik zonder zit. Ik raad dit product iedereen aan. Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray € 27.00 voor 118 ml.